Bunun için Kayseri'den Ankara'ya gidiyorlar!

Konser ve tiyatro gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Kayseri'de, vatandaşlar o etkinliği bulamıyor. Bu etkinlik için Kayseri'den Ankara'ya gidiyorlar. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Bunun için Kayseri'den Ankara'ya gidiyorlar!

Konser ve tiyatro gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Kayseri’de, vatandaşlar o etkinlik için Kayseri’den Ankara’ya akın ediyor…

Kayseri’de tiyatro, festival, konser gibi etkinliklerle ilgilenen vatandaşlar için 7’den fazla etkinlik salonu bulunuyor. Kayseri’de birden fazla etkinlik salonu bulunduğu için çeşitli etkinlikler kolay bir şekilde yapılabiliyor. Tiyatro ve konser gibi etkinlikler dışında farklı deneyimler isteyen vatandaşlar Kayseri’de neden opera yapılmadığını merak ediyor.

Bunun için Kayseri'den Ankara'ya akın ediyorlar!

Kayseri’ye yakın mesafede bulunan ve çeşitli etkinlikleriyle yaşayan şehir Ankara’da, opera izlemek isteyen Kayserili vatandaşlar opera etkinliklerine akın ediyor. Kültür aşıklarına unutulmaz anlar yaşatan Opera sahneleri ‘Ankara Devlet Opera ve Balesi’nde hız kesmeden devam ediyor.

Bunun için Kayseri'den Ankara'ya akın ediyorlar!

Ankara’nın tarihi opera binası ‘Ankara Devlet Opera ve Balesi’nde, opera dışında modern dans, konser ve bale etkinlikleri de bulunuyor. Kayseri’den Ankara’ya opera sahnesine gitmek isteyen vatandaşlar için en yakın sahnelenecek Opera’yı sizler için derledik.

Bunun için Kayseri'den Ankara'ya akın ediyorlar!

2 perde olarak sahnelenecek ‘Madama Butterfly’ Operası 6 Mayıs tarihinde opera severler ile beraber olacak. ‘Onurlu ölüm, onursuz yaşamdan iyidir’ sloganıyla öne çıkan ‘Madama Butterfly’ın biletleri hızlıca tükenmeden alabilirsiniz.

Bunun için Kayseri'den Ankara'ya akın ediyorlar!

Editörün yorumu;

Çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan sosyal şehir Kayseri’de, vatandaşlar Kayseri’ye bir opera binasının yapılmasını veya opera etkinliklerinin şehrine kazandırılmasını istiyor.