Bugüne Özel Tramvaylar Ücretsiz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bugün oynanacak Kayserispor-Hatayspor maçın öncesi ve sonrasında tramvay seferlerinin ücretsiz olacağını belirtti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Bugüne Özel Tramvaylar Ücretsiz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Memduh Büyükkılıç’tan Kayserispor’a ve sporseverlere büyük destek. Başkan Büyükkılıç, bugün gerçekleşecek, Kayserispor-Hatayspor maçı öncesinde ve sonrasında tramvay seferlerinin ücretsiz olacağını açıkladı. 

Bugüne Özel Tramvaylar Ücretsiz

Tramvay Hangi Saatlerde ve Kimlere Ücretsiz Olacak?

Stadyuma ücretsiz ulaşımı kullanarak gitmek isteyen sporseverler, passolig kartlarını gösterip duraklara geçebiliyor. Kayserispor’un iç saha maçlarında ücretsiz gerçekleşen tramvay seferleri, bugün için saat 11.30-17.00 arasında ücretsiz hizmet verecek. 

Başkan’dan Kayseri’ye Davet 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor'un, zorlu bir maça çıkacağının altını çizerek, taraftarı maça davet etti. Büyükkılıç, 'Büyük Kayserispor taraftarı, haydi maça. Mondihome Kayserispor’umuza yürekten başarılar diliyor; tramvay seferlerini ücretsiz yaptığımız karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı bekliyoruz' dedi.