Bu sese kulak verin-Kayserispor'dan maça davet var!

Kayserispor, sezonun en kritik maçına hazırlanıyor. Teknik direktör Burak Yılmaz ve futbolcular taraftarlara destek çağrısında bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri H.berinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bu sese kulak verin-Kayserispor'dan maça davet var!

Geçtiğimiz hafta İstanbul'da Pendikspor'u 2-1 mağlup eden ve 40 puana ulaşan Kayserispor, bir final maçına daha çıkıyor.

Sarı-Kırmızılı takım, sahasında Karagümrük ile 6 puan değerinde bir maçta karşı karşıya gelecek. Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz ve futbolcular, taraftarlara videolu destek çağrısında bulundu. Teknik direktör Burak Yılmaz, ‘Sevgili taraftarlarımız, Cumartesi günü çok önemli bir maçımız var. Sizleri bu maça bekliyoruz. Tek amacımız, sizleri mutlu etmek. Sizler bu takımın sahibisiniz. İnşallah, bizler de sizleri mutlu etmek için cumartesi günü sahaya çıkacağız. Lütfen destek ve duanızı esirgemeyin, sizleri maça bekliyoruz’ dedi.

Joseph Attamah ise, ‘Şunu söylemek isterim ki, desteklerinize ihtiyacımız var. Büyük bir katılımla statta olmanızı arzu ediyoruz. Bu cumartesi günü oynayacağımız, bizim için bir final maçı. Sizleri mutlu edebilmek ve önümüzdeki sezon ligde olabilmek için sonuna kadar savaşarak, bu maçtan 3 puan alacağız’ diye konuştu.

Kayserispor’un bu sezon kalesini başarıyla koruyan Bilal Bayazit ise, ‘Birlikte başaracağız’ şeklinde konuştu. Defansın tecrübeli ismi Dimitrios Kolovetsios, karşılaşmanın önemine değinerek, ‘Bu maçta sizlere ihtiyacımız var’ ifadelerini kullandı. Son iki haftada sahada basmadık yer bırakmayan Ramazan Civelek, ‘Cumartesi günü şehrin kalbinde buluşuyoruz’ diye çağrıda bulunurken, son olarak takımın kaptanı Gökhan Sazdağı da, ‘Taraftarlarımızı Karagümrük maçına bekliyoruz’ sözlerini sarf etti.