Bu Pazar Farklı Bir Pazar!

Kayseri'de Pazar günü kurulan bu pazar Kayserili vatandaşlar tarafından dikkat çekiyor. Bu pazarda ikinci el veya sıfır aradığınız her ürünü bulabilirsiniz. Kayserili vatandaşlar araştırıyor. Kayseri'de ikinci el satan bir yer var mı? Kayseri'de ikinci el kıyafet satan bir yer var mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

Bu Pazar Farklı Bir Pazar!

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde her Pazar günü kurulan bu pazar dikkat çekiyor. Kayserili vatandaşlar bu pazarı yoğun ilgiyle karşılıyor.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kurulan Bit pazarı, Kayserili vatandaşın tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Kayseri Beştepeler Piknik Alanı’nın arka mahallesinde kalan Kayseri Bit Pazarı kıyafetten antikaya, araç parçalarından elektrik aletlerine kadar her şey bulunabiliyor. Ayrıca şuan da satıcılar Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber kurbanlık satmaya başlamış durumda.

Kayseri’de Bit pazarı her kurulduğunda vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Kayserili vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren alana gelerek alışveriş yapıyor. İkinci el de satılan tezgahlardaki ürünler piyasaya göre fiyatlarının çok uygun olması nedeniyle de vatandaşlar tarafından çok tercih ediliyor.

İkinci el kıyafet satın almak isteyen Kayserililer bu pazara uğrayabilir ve piyasa fiyatlarının altında kıyafet satın alabilirler. Kayseri bit pazarı yol tarifine internetten ulaşabilirsiniz.