Bu futbolcuyu tanıdınız mı? Türkiye tarihine geçmişti

Kayserispor'un eski futbolcularından Seyit İçgül, yetenek avında. İçgül, 1 aylık Nijerya turuna çıktı. 2009 yılında Seyit İçgül ve Metin İlhan, Türkiye'de rekor ücretle transfer olan Emmanuel Emenike'yi keşfetmiş ve Karalükspor'a kazandırmıştı. İçgül, yeni Emenike'ler bulmak için çalışmalarına devam ediyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Bu futbolcuyu tanıdınız mı? Türkiye tarihine geçmişti

Türk futbol tarihine 9 Milyon Euro'luk bir bedelle Karabükspor'dan, Fenerbahçe'ye rekor bir ücretle transfer olan Emmanuel Emenike'den mesaj var.

Kayserispor'un eski futbolcularından Seyit İçgül, yetenek avında. İçgül, 1 aylık Nijerya turuna çıktı. 2009 yılında Seyit İçgül ve Metin İlhan, Türkiye'de rekor ücretle transfer olan Emmanuel Emenike'yi keşfetmiş ve Karalükspor'a kazandırmıştı. İçgül, yeni Emenike'ler bulmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bu futbolcuyu tanıdınız mı? Türkiye tarihine geçmişti

İçgül'ün bu kez adresi Nijerya oldu

Karabükspor'a FC Cape Town takımından 50 Bin Euro'ya kazandırılan Emenike, 2 yıllık Karabük macerasının ardından Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Nijeryalı futbolcu, Karabükspor'a 9 Milyon Euro kazandırarak, tarihe geçmişti. Kayserili menajer Seyit İçgül, her yıl yeni Emenike'ler bulmak için yurt dışına gidiyor. İçgül'ün bu kez adresi Nijerya oldu. Seyit İçgül, Nijerya'da Emmanuel Emenike ile karşılaştı. Eski günleri yad eden ikili, hem Karabükspor hem de Fenerbahçe'ye transfer olduğu günleri konuştu. Nijeryalı yıldız, Türkiye'ye selamı olduğunu belirterek, kariyerinde büyük emeği bulunan Seyit İçgül'e teşekkür etti. 

Bu futbolcuyu tanıdınız mı? Türkiye tarihine geçmişti

Emmanuel Emenike, Fenerbahçe'ye 9 Milyon Euro'ya satılmıştı

Türkiye'ye birçok yabancı oyuncu kazandıran Seyit İçgül, Kardemir Karabükspor'da sportif direktörlük görevi yaparken, Emmanuel Emenike'yi Fenerbahçe'ye 9 milyon Euro'ya satılmasını da sağlamıştı. Karabük temsilcisi bu transferle rekor kırmıştı. 2019 yılında futbol kariyerine son veren 36 yaşındaki Emenike, Nijeryada, çok sayıda yetenekli genç futbolcu olduğunu belirterek, Karabükspor'a ve Fenerbahçe'ye de selam göndererek, Türkiye'yi çok sevdiğini ve özlediğini ifade etti.