Bu fotoğraf Kayseri'nin merkezinden! İşte şaşırtan görüntüler...

Kayseri'nin merkez mahallelerinden olan Sahabiye Mahallesi'nde çekilen bu görüntü dikkat çekti. İYİ Partili Kazım Yücel de yaptığı paylaşımda, bir zamanların en modern mahallesinin şimdiki durumunun içler acısı olduğundan bahsetti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberlerinde...

Bu fotoğraf Kayseri'nin merkezinden! İşte şaşırtan görüntüler...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de resmi rakamlara göre, kayıt altına alınan sığınmacı sayısının 3 milyonun üzerinde olduğu belirtiliyor. Kayseri'de ise yine kayıt altına alınan sığınmacı sayısı 81 binin üzerinde olduğu açıklandı. Kayseri'nin birçok mahallesi çok sayıda göçmen ağırlarken, en yoğun bölgelerden biri de şehrin merkezindeki Sahabiye Mahallesi'nin olması dikkat çekiyor. Şehrin göbeğinde bulunan mahallenin arka sokakları adeta sığınmacı kampını andırıyor.

O bölgede bulunan evler ve dükkanların neredeyse tamamının sığınmacılara ait olduğu görülüyor. 

Bu konuyu da gündeme getiren Kazım Yücel, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı.

İYİ Parti üyesi ve Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi eski üyesi Kazım Yücel, Kayseri'nin merkezinde yer alan Sahabiye Mahallesi'nin bir zamanların en modern yerleşim alanı olduğunu, şimdiler de ise sığınmacı dolduğunu belirtti.

Bu görüntü kayseri'nin merkezinden! İşte şaşırtan görüntü...

GÜLE OYNAYA EVLERİNE UĞURLAYACAĞIZ

Yücel,"Bir zamanların, modern yerleşim alanı SAHABİYE mahallemizi, akşam dolaştım, tamamı SIĞINMACI olmuş. Hangi siyasi, bürokrat ne derse desin, hepsini şehrimizden güle oynaya evlerine ugurlayacağız." ifadelerini kullandı.