Bu ayrıntıyı çok az kişi fark etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de büyük bir coşkuyla karşılandı. Başkan Büyükkılıç'a, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı yalnız bırakmadı. Büyükkılıç'ın, Kayseri'deki konuşmasında Kayserispor atkısını hiç çıkarmadığı dikkatlerden kaçmadı. Detaylar Kayseri Haberinde...

Bu ayrıntıyı çok az kişi fark etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kayseri'de yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Memduh Büyükkılıç'a vatandaş büyük sevgi gösterdi.

Seyit Burhanettin Türbesinde toplanan binlerce vatandaş,büyük bir coşkuyla Büyükkılıç'ı yalnız bırakmadı. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı da Büyükkılıç'ı yalnız bırakmayan isimler arasında yer aldı. Kayseri'de yoğun bir katılımla karşılanan Büyükkılıç, Seyit Burhanettin Türbesi'nde dua etti ve ardından da vatandaşları selamlarayarak açıklamalarda bulundu. Başkan büyükkılıç, Kayseri'ye geldikten sonra Kayserispor atkısını hiç çıkarmadı. Başkanı Ali Çamlı da Başkan Büyükkılıç'ın sürekli olarak yanında bulunarak destek verdi.

Bu ayrıntıyı çok az kişi fark etti

Boynundan hiç indirmediği Kayserispor atkısıyla dikkat çeken Büyükkılıç, Sarı-Kırmızılı kulübe olan bağlılığını da göstermiş oldu. Sarı-Kırmızılı kulübe verdiği destekle vatandaşların takdirini kazanan Başkan Büyükkılıç, özellikle transfer tahtasının açılmasında büyük emek vermişti.