Böylesi ilk kez görüldü

Kayserispor kulübü, Solwie Energy sponsorluğunda Rize'ye iki şansı taraftarı götürmüş ve misafir etmişti. İki taraftar Kayserispor'u deplasmanda izleme fırsatı bulmuş ve özel uçakla maça gidip, otelde kalmıştı. Alanyaspor ile oynanacak olan deplasman maçında buna benzer bir etkinlik olup olmadığı merak ediliyor. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Böylesi ilk kez görüldü

Kayserispor, taraftarıyla iç içe olmaya devam ediyor.

Sarı-Kırmızılı kulüp, taraftar sevgisini arttırmak adına geçtiğimiz hafta sonu bir ilke imza attı. İki şanslı taraftar, kulübün ‘YouTube Katıl Destek Paketi’ kampanyası kapsamındaki etkinliğe katıldı.

Böylesi ilk kez görüldü

Özel uçak ile Rize’ye giden taraftarlar, dolu dolu iki gün yaşadı. Takımın kaldığı otelde konaklayan iki şanslı taraftar, önce Başkan Ali Çamlı ile tanıştı, ardından teknik direktör Burak Yılmaz ile sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

Böylesi ilk kez görüldü

YouTube Katıl Destek Pakete abone olarak destek olan üyeler arasından yapılan çekiliş ile Rize deplasmanına takımla giden taraftarlardan Murat Kaya ve Gökhan Günbay, misafirlikten son derece memnun kaldıklarını söylediler.

Böylesi ilk kez görüldü

Kayserispor’dan yapılan açıklamada ise, ‘Haydi Büyük Kayserispor Taraftarı, YouTube Katıl'da sen de yerini al, Kayserispor YouTube Katıl'ın yeni ayrıcalıklarını kaçırma’ ifadeleri kullanıldı.

Böylesi ilk kez görüldü

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç’un şirketi olan Solwie Energy, taraftarların Rize’deki masraflarını karşıladı.

Böylesi ilk kez görüldü

Alanyaspor maçında buna benzer bir etkinlik olup olmadığı merak ediliyor. Çekilişe katılım şartları şu şekilde belirtilmişti: Kayserispor YouTube Katıl Destek Paketi üyesi olmak.

Böylesi ilk kez görüldü

Solwie Energy hesabını takip etmek, Kayserispor Passolig kartına sahip olmak ve kartın güncel vizesinin olması.