Böyle isyan görülmedi - Havan batsın Kayseri!

Kayseri'ye gelmeyen kışın ardından gelmeyen yaza da tanık olan Kayserililer duruma böyle isyan etti. 'Havan batsın Kayseri!' Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Böyle isyan görülmedi - Havan batsın Kayseri!

Kayseri’de son zamanlarda adeta kış mevsimini yaşıyor. Gelmeyen kışın ardından bir türlü gelmek bilmeyen yaza tanık olan Kayserililer ise duruma 'Havan batsın Kayseri' diyerek isyan etti. 

Uzun zamandır gök gürültülü sağanak yağışların yaşandığı Kayseri’de vatandaşlar artık soğuk havalar isyan ediyor. Meteoroloji tarafından sürekli yapılan yağış uyarılarıyla Kayserililer ne zaman yaz mevsimine geçileceğini merak ediyor. 

Bir süre önce havaların ısınmasıyla kafası karışan Kayserililer son günlerde sürekli sağanak yağışların yaşanmasıyla ne yapacağını şaşırıyor. 

Mayıs ayında Şubat ayından kalma günler yaşayan Kayserililer her gün ne giyeceğini düşünerek Meteoroloji tarafından yapılan hava tahmin raporlarını takip ediyor.

Kayseri’de yaşayan Murat Erkan isimli bir vatandaş da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla izleyenleri güldürdü. 

Erkan videosunda Kayseri’de etkisini sürdüren soğuk havalara dikkat çekerek, ‘Havan batsın Kayseri’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Büyük beğeni toplayan paylaşım kısa sürede sosyal medyada viral oldu.