Böyle Davulcu Kayseri'den Başka Yerde Görülmedi

Kayseri'nin İldem semtinde bir Ramazan davulcusu sıra dışı performansıyla sokaklara renk kattı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Böyle Davulcu Kayseri'den Başka Yerde Görülmedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Kayseri'de her yıl olduğu gibi bu yılda sokaklarda sahur davulcuları Ramazanın manevi atmosferini yaşatmaya devam ederken, Kayseri’nin İldem semtinde bulunan bir davulcu sıra dışı performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Sıra dışı performansıyla dikkat çekti

Kayseri'de sahur davulcuları, sadece davul çalarak değil, söyledikleri manilerle de Ramazan'ın coşkusunu ve heyecanını yaşatıyor. Geleneksel davul çalmanın dışına çıkmak istemeyenlerin olduğu gibi, yenilikçi ve eğlenceli bir yaklaşımı benimseyenlerde dikkat çekiyor. Kayseri’de sahur vaktinde şarkı eşliğinde, davul çalan sahur davulcusu hızla sosyal medyada yayılmaya başladı. 

Sahur vaktinde sokaklarda şarkı eşliğinde davul çalan bu davulcu, kısa sürede sosyal medyada da viral hale geldi. Sosyal medyada hızla yayılan videolarıyla tanınan bu davulcu, sahur vaktinde sokakları enerjisiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Şarkı eşliğinde davul çalmasıyla bilinen bu sahur davulcusu, Ramazan coşkusunu yaşatırken aynı zamanda sokaklara neşe ve enerji katmaya devam ediyor.