Bombalı Saldırıda Hayatını Kaybetti!

Verenel Derneği yardım gönüllüsü Kayserili Abdurrahim Yörük, Somali'de düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybetti. Yörük'ün cenaze namazı Hulusi Akar Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak olan cenaze namazının ardından ebedi hayata uğurlanacağı ifade edildi.

Bombalı Saldırıda Hayatını Kaybetti!

Verenel Somali Temsilcisi Kayserili Abdurrahim Yörük, vefat etti.

Somali’de düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden Yörük ve yardım ekibinden Somalili bir kişi hayatını kaybetti. Bombalı saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybedenler arasında Kayserili yardımsever Abdurrahim Yörük’ün de olduğu öğrenildi.

Bombalı Saldırıda Hayatını Kaybetti!

Verenel Derneği acı haberi ‘Önemli Duyuru’ başlığıyla yaptığı paylaşımda, ‘Şehidimiz Abdurrahim Yörük kardeşimiz bu akşam itibariyle Kayseri’ye getirilmiştir. Cenaze namazı; 6 Nisan Cumartesi günü (yarın) öğlen namazına müteakip, Kayseri Merkez Hulusi Akar Camii'nde kılınarak defnedilecektir. Tüm camiamızı Abdurrahim Kardeşimizin cenaze namazında bulunmaya davet ediyoruz’ ifadeleri kullanıldı.

Bombalı Saldırıda Hayatını Kaybetti!

Diğer bir paylaşımda da, ‘Mazlumların yaralarına merhem olan, muhtaçların yardımına koşan Verenel Somali Temsilcisi Abdurrahim Yörük ve yardım ekibine düzenlenen bombalı saldırıda şehid olmuştur. Allah'ımız (c.c) derecesini ali, mekanını cennet eylesin, tüm camiamızın başı sağolsun’ denildi.