Bölükler Bakliyat Aşçı arıyor

Kayseri Kocasinan'da faaliyet gösteren bakliyat firması, 10 kişilik yemek yapabilecek ve ofis temizliğinden sorumlu personel arıyor. Başvuru şartları, adres ve iletişim bilgileri Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de faaliyet gösteren bir bakliyat firması, bünyesinde çalıştırılmak üzere yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, hem mutfak işlerinden sorumlu olacak hem de ofis temizliğini üstlenecek bir çalışan istihdam edilecek.

Alınacak personelin yaklaşık 10 kişilik yemek hazırlayabilmesi beklenirken, aynı zamanda çalışma alanının düzen ve temizliğini de sağlaması isteniyor. 

İşe alınacak adayın günlük yemek yapımı ve temizlik süreçlerini birlikte yürütebilecek pratikliğe sahip olması tercih edilecek.

Servis imkânı ve çalışma saatleriyle ilgili detayların ise işveren ile birebir görüşme sırasında netleştirileceği belirtildi. 

Başvuruda bulunmak isteyen adayların, Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yer alan Buğdaylı Mahallesi Mevsim Caddesi Taşlıyazı Sokak No:4 adresinde faaliyet gösteren firma ile iletişime geçmeleri gerekiyor.

Yetkililer, başvuruların telefon üzerinden de yapılabileceğini ifade ederek, adayların 0532 521 92 30 numaralı hat üzerinden detaylı bilgi alabileceklerini bildirdi.

 

Bu bilgiler İŞKUR sitesinde yayımlanan iş ilanından derlenmiştir.