Birleşik Kafkasya Derneği'nden Demirezen'e: 'MHP Türkiye'nin Sigortası!'

Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Cemil Görücü, Onur Kurulu Başkanı Zeki Şekercan ve Onur Kurulu Üyesi Nuri Barış ile MHP İl Başkanlığı'na atanan Seyit Demirezen ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Birleşik Kafkasya Derneği'nden Demirezen'e: 'MHP Türkiye'nin Sigortası!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Cemil Görücü, Onur Kurulu Başkanı Zeki Şekercan ve Onur Kurulu Üyesi Nuri Barış MHP İl Başkanlığı’na atanan Seyit Demirezen ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Demirezen ve Görücü Çerkes toplumuna ve dernek çalışmalarına dair de bir görüşme gerçekleştirdi.

Dernek çalışmalarından bahseden Başkan Cemil Görücü, Milliyetçi Hareket Partisi'nin her dönem Türkiye’nin sigortası olduğunu dile getirerek, yeni yönetim ile beraber yeni dönemde Demirezen'e başarı dileklerini iletti.

MHP İl Başkanı Seyit Demirezen ise Birleşik Kafkasya Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini derneğin güzel projeler ürettiğini ve Çerkes toplumunun hiçbir zaman birinci sınıf vatandaştan ayrı tutulmadığını, hiçbir farkı bulunmadığını kültürel faaliyetlerde bulunarak gelenek ve göreneklerine sahip çıktıklarını MHP teşkilatı içerisinde sevilen Çerkes kökenli arkadaşların da olduğunu dile getirdi.