Birleşik Kafkasya Derneği'nden CHP Kayseri'ye ziyaret

Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Birleşik Kafkasya Derneği'nden CHP Kayseri'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Cemil Görücü, yönetim kurulu üyeleri Atilla Gergef, Erkan Özcan ve Zafer Polat ile birlikte, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ile yönetim kurulundan Ali Domaniç, Sezgin Toğan ve Zeki Şekercan'a ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen bu ziyarette, Kayseri'nin yerel meseleleri, CHP'nin çalışmaları, projeleri, yaklaşan yerel seçimler ve düzenlenecek etkinlikler hakkında detaylı bir sohbet gerçekleşti. Şehrin geleceği için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Birleşik Kafkasya Derneği'nden CHP Kayseri'ye ziyaret

Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Cemil Görücü, "CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, yönetim kurulu üyesi değerli Büyüğümüz, hemşerimiz Ali Domaniç ve Sezgin Toğan beyi Onur kurulu Başkanı Zeki Şekercan'ı, yönetimimiz iler birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Çalışmalar, projeler, yerel seçimler ve etkinlikler hakkında güzel bir sohbet oldu. Sayın Keskin ve değerli büyüğümüz Sayın Domaniç’e yakın ilgi ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.