Birçok ilde değişmişti – Flaş Kayseri iddiası!

Milli Eğitim Bakanlığı birçok ilde İl Milli Eğitim Müdürü'nü değiştirmişti. Listeye Kayseri'nin de ekleneceği flaş bir iddia ortaya atıldı. Ancak bu iddianın doğru olmadığı öğrenildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Birçok ilde değişmişti – Flaş Kayseri iddiası!

Flaş iddia! Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarını yeniliyor. Birçok ilde Milli Eğitim Müdürlerinin değişmesinin ardından listeye Kayseri’nin de ekleneceği iddia edildi. Ancak bu iddianın doğru olmadığı öğrenildi. 

Göreve gelmesinin ardından birçok yenilik ve dönüşüme imza atan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin kadrolarda da değişiklikler yapıyor. Geçtiğimiz aylarda Milli Eğitim Bakanlığı’nda üst düzey atamalar ve görevden almalar hız kesmeden devam ediyor. 30’a yakın ilde il müdürleri değişerek yeni görevlendirmeler yapıldı. 

O illerden bazıları şu şekilde; Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Aksaray, Kilis, Bartın, Sivas, Siirt, Adıyaman, Bitlis, Hakkari, Burdur, Aydın, Denizli, Trabzon, Ardahan, Sinop, Mersin. Peki Kayseri'de de il müdürü değişecek mi?

Birçok ilde değişmişti – Flaş Kayseri iddiası!

Atama yapılan isimlerden bazıları ise şu şekilde,

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür 
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi 
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan 
Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener 
Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici 
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun 
Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan 
Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür 
Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay 

Milli Eğitim Bakanlığı kulislerinde ise 3 ilde daha değişiklik yapılacağı konuşuluyor. Bu kapsamda Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar’ın görevden alınacağı iddia ediliyor. Göreve geldiği günden beridir yaptığı hizmetlerle adından başarıyla söz ettirilen Karaköse hakkında çıkan iddiaların doğru olmadığı öğrenildi.Karaköse, görevine devam edecek. Bazı haber sitelerinden çıkan haberlerin doğru olmadığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.