Bir yenilik daha – Kayserispor Haberleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., basın mensuplarının Televizyon talebine karşılık verdi. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda yer alan basın tribününe 6 yeni televizyon ekledi. Bu yenilikle birlikte basın mensupları maç analizlerini daha ayrıntılı yapabilecekler. İşte detaylar…

Bir yenilik daha – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Kayseri'de RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda bir yeniliğe daha imza attı. Kayserili basın mensuplarının basın tribünündeki televizyon talebi sonunda karşılandı. Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Somtaş'ın liderliğinde yapılan bu yenilikle basın tribününe 6 adet yeni televizyon monte edildi.
Bu sayede basın mensupları, canlı maç yayınını izleyerek, ayrıntılı bir şekilde pozisyon tekrarının analizini daha doğru bir şekilde gerçekleştirebilecek. 
Basın camiası da bu inovasyonunu gerçekleştirilmesinde emeği olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Somtaş'a, teşekkür etti. 
Büyükkılıç, taraftarın da deplasman tribününün plastik koruma ve file uygulaması talebini aynı hafta içinde yerine getirmişti.