Bir telefon kadar yakınız - Kayseri Anadolu Haber Whatsapp ihbar hattı

Kayseri Anadolu Haber Whatsapp ihbar hattı İle Kayseri'nin nabzını tutuyoruz. 05540085113 numaralı hattımıza haber değeri taşıdığını düşündüğünüz, görüntüleri gönderin yayınlayalım. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Bir telefon kadar yakınız - Kayseri Anadolu Haber Whatsapp ihbar hattı

Kayseri Anadolu Haber, 1960 yılından bu yana Orta Anadolu’nun en güçlü gazetesi olarak siz değerli okuyucularımıza hizmet veriyor. Doğru, güvenilir ve hızlı bir şekilde haberlerimizi www.kayserianadoluhaber.com.tr haber sitesinden anında ulaşabiliyorsunuz. Kayseri Anadolu Haber olarak, bir yeniliğe daha imza attık.

Whatsapp ihbar hattı ile haber değeri gördüğünüz foto ve videoları kısa bilgilerle birlikte gönderin, yayınlayalım. Kayseri’ye dair güncel doğru ve güvenilir haberleri yakından takip etmek isteyenler okurlar için bir telefon kadar yakınız (05540085113). Toplamda 63 yıldır hizmet veren Kayseri Anadolu Haber, siyasetten ekonomiye, kültürden sanata, asayişten spora kadar geniş bir yelpazede en güncel ve güvenilir haberleri sizler için derliyoruz. 
Kayseri Anadolu Haber, siz değerli okuyucularımızın katkıları sayesinde şehrin nabzını tutmaya devam ediyor. Haber hattımıza gelen ihbarlarla birlikte siyaset, ekonomi, kültür, sanat, asayiş ve spor gibi çeşitli alanlarda önemli haberleri ulaşıyoruz.
Son teknoloji altyapımız sayesinde haberleri hızla işleyip yayınlayarak okurlarımıza en güncel bilgileri sunmayı amaçlıyoruz.
Haber hattımız ile birlikte internet sitemiz www.kayserianadoluhaber.com.tr/ üzerinden de okurlarımıza ulaşıyoruz. 
Kayseri Anadolu Haber, Orta Anadolu'nun en güvenilir ve güncel haber kaynaklarından biri olarak adını başarıyla sürdürmekte, şehrin önemli gelişmelerini aktarmaya devam etmektedir.