Bir Maçta 7 Gol Attı - 14 Maçta 30 Gole Ulaştı!

Kayseri Birinci Amatör Küme ekiplerinden Özvatansporlu Emrecan Tepedaş, bu sezon 14 maçta attığı 30 golle dikkatleri üzerine çekti. Emrecan son oynanan ve 11-0 sona eren Bünyanspor maçında ise 7 gol kaydetti.

Bir Maçta 7 Gol Attı - 14 Maçta 30 Gole Ulaştı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birinci Amatör Küme B grubu lideri Özvatanspor adım adım şampiyonluğa doğru ilerliyor. Grupta zirvede yer alan Özvatanspor en yakın rakibinin de 5 puan önünde bulunuyor. Deneyimli teknik adam Emrah Çıtak yönetiminde şampiyonluğa doğru ilerleyen Özvatanspor, 14 maçta 52 gol kaydetti.

B grubunda 34 puanla zirvede yer alan Özvatanspor'da bu başarıda önemli pay sahiplerinden biri de Emrecan Tepedaş oldu. Ligde hafta sonu oynanan Özvatanspor - Bünyanspor müsabakası 11-0 Özvatan üstünlüğü ile sona erdi.

Özvatanspor'da Emrecan Tepedaş, bu müsabakada 7 gol kaydetti. Maç öncesi 23 golü bulunan Emrecan, toplamda 30 gole ulaştı. Tepedaş, bu sezon 14 maçta 30 gole ulaşarak dikkatleri topladı. Ligin bitimine 3 hafta kala Özvatanspor 2 müsabaka daha oynayacak. Emrecan, kalan Gaziosmanpaşa ve Palasspor maçlarında da gollerine devam etmek istediğini belirtti. 

Bir Maçta 7 Gol Attı - 14 Maçta 30 Gole Ulaştı!

Şampiyonluk yolunda kayıpsız ilerlemek istediklerini belirten Emrecan, ' Takımımız iyi gidiyor. Şampiyonluk yolundayız. Ben de gollerimle katkı sağladığım için mutluyum. Gollerden daha çok şampiyon olmayı hedefliyoruz. Buna da çok yakınız. Kalan 2 maçımızı da kazanıp sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz' dedi.