Bir koltukta iki karpuz: Baki Ersoy'un çabası Kayseri'de gündem oldu

Baki Ersoy'un Kayserispor ve Erciyes 38 FK için verdiği yoğun mesai dikkat çekti. Ersoy, Malatya Yeşilyurt maçı sonrasında direkt olarak Ankara'ya geçti.

Kayseri futboluna verdiği destekle dikkat çeken Kayserispor ve Erciyes 38 FK sevdalısı Baki Ersoy, iki kulüp için de mesafe tanımıyor. Kayseri gençliğinin rüyalarını süsleyen iki kulüp için yoğun çaba sarf eden Ersoy, Malatya’daki maç sonunda direkt olarak Ankara’ya geçti.

Hafta sonu Kayserispor, hafta başı Erciyes 38 FK'nın yanında

Kayserili taraftarların gönlünde özel bir yer edinen Ersoy, hafta sonu Kayserispor, hafta başında ise Erciyes 38 FK için yoğun mesafe yaptı. Kayserispor’un yaşadığı ekonomik sıkıntılarla yakından ilgilenen ve kulübün sorunlarının çözümünde Başkan Nurettin Açıkalın ile birlikte hareket eden Baki Ersoy, her iki kulübün de ayakta kalması adına emek harcıyor.

Bir koltukta iki karpuz: Baki Ersoy'un çabası Kayseri'de gündem oldu

Kayseri halkına çağrı: Stadyumu dolduralım

Malatya’da oynanan Play-Off mücadelesinde de tribündeki yerini alan Ersoy, avantajlı skorla Kayseri’ye dönen takımı tebrik etti. Rövanş karşılaşmasının 8 Mayıs Cuma günü oynanacağını hatırlatan futbol sevdalısı Ersoy, Kayseri halkına önemli bir çağrıda bulunarak, “Cuma akşamı inşallah Kayserili hemşerilerimiz stadyumu dolduracak ve Erciyes 38 FK’ya güçlü bir destek verecek. Geçtiğimiz hafta taraftarımız görevini yaparak Kayserispor’a büyük destek verdi. Aynı coşkuyu şehrimizin incisi için de bekliyoruz. Malatya Yeşilyurtspor’u mağlup ederek finale adımızı yazdıracağımıza inanıyoruz” dedi.

Rövanş maçı 8 Mayıs’ta RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda

Öte yandan büyük heyecana sahne olacak rövanş mücadelesi, 8 Mayıs Cuma günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak. Tüm tribünler için bilet fiyatlarının 20 TL olarak belirlendiği karşılaşmanın ilk ayağı ise 0-0 eşitlikle sonuçlanmıştı. Kayseri futbolu adına kritik öneme sahip bu mücadelede gözler şimdi rövanş maçına çevrildi.