Bir ilk yaşanacak – Kayserispor Haberleri

10 Aralık'ta RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Kayserispor, Pendikspor'u gözüne kestirdi. Bu maç, Süper Lig tarihindeki tarihe geçecek. Hakem Turgut Doman'ın yöneteceği bu zorlu mücadelede gözler, takımların başarılı oyuncuları Mame Thiam ve Erencan Yardımcı'da olacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Bir ilk yaşanacak – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 Aralık Pazar günü Süper Lig'de Kayserispor ile Pendikspor, tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek.

Bu heyecan verici maç, saat 16:00'da RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak.Maçın hakemi Turgut Doman olacak. Doman, Kayserispor'un daha önce sadece bir maçında düdük çalmış ve bu maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Aynı zamanda genç hakem, Pendikspor'un dört maçını yönetmiş ve İstanbul temsilcisi bu maçlarda bir galibiyet, bir beraberlik ve iki yenilgi almıştı.
Kayserispor'un bu sezonki başarısında önemli bir rol oynayan Mame Thiam, şu ana kadar attığı 9 golle takımını sırtlamış durumda. Pendikspor adına ise Erencan Yardımcı, 5 golle takımına katkıda isimlerin başını çekiyor.
Şu ana kadar Kayseri’de rakiplerine kök söktüren Kayserispor, Pendikspor engelini kayıpsız aşarak, yeni bir galibiyet serisi yakalayıp, çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.