Bir başarı hikayesi-Kayserispor Haberleri

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, tarihinde ilk kez 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak büyük bir başarının altına imza attı. Galibiyet sonrasında yönetim, teknik heyet ve futbolcular taraftarla bu mutluluğu doyasıya yaşadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Bir başarı hikayesi-Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Süper Lig tarihinde geçtiğimiz hafta sonu bir ilke imza attı.

Ankaragücü’nü 2-0 geriden gelip, 3-2 mağlup etmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar, büyük bir başarının altına imza attı. Tarihinde ilk kez böyle bir başarı elde eden Kayserispor’da yüzler gülüyor. Bu başarıda aslan payı taraftarın büyük desteğiyle sağlanırken, Burak Yılmaz’ın taktiği de etkili oldu. Hafta sonu oynanan Ankaragücü maçında Sarı-Kırmızılı takım 45 ve 45+4’üncü dakikalarda üst üste yediği gollerle şok yaşadı. Devre arasına üzgün giren Kayserispor’da Burak Yılmaz oyuncularını uyardı ve 3 oyuncu birden değiştirerek, maça damga vurdu.

Bir başarı hikayesi-Kayserispor Haberleri

Genç çalıştırıcı Arif Kocaman, Lionel Carole ve Ramazan Civelek’i oyundan çıkardı. Bu oyuncuların yerlerine Dimitrios Kolovetsios, Hasan Ali Kaldırım ve Carlos Mane’yi dahil etti. Bu değişiklikler sonrasında Sarı-Kırmızılı takım maça ortak oldu. Karşılaşmanın 53. dakikasında Duckens Nazon gol perdesini açtı. Bu golle oyun üstünlüğünü arttıran Kayserispor, Julian Jeanvier ile 9 dakika sonra beraberliği yakaladı. İlk yarıda son derece etkisiz bir oyun ortaya koyan Sarı-Kırmızılı takımda Carlos Mane de son sözü söyledi ve galibiyet golünü 90+3’üncü dakikada kaydetti.

Kayserispor da böylelikle tarihinde ilk kez 2-0 gerideyken 3-2 galip gelerek taraftarına büyük bir mutluluk yaşattı.