BİM mağazalarında büyük kampanya! – Kayserililer bakın bu defa BİM'de ne satılacak?

BİM mağazaları iddialı kampanyalar yapmaya devam ediyor. Kayserililer bu haber sizi ilgilendiriyor. BİM'e bakın bu defa neler geliyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

BİM mağazalarında büyük kampanya! – Kayserililer bakın bu defa BİM'de ne satılacak?

BİM mağazaları 5 Nisan’da geçerli olacak stoklarla sınırlı bir kampanya başlattı. Teknolojiyi yakından takip eden Kayserili vatandaşlar bu habere çok sevinecek..

BİM Aktüel Teknoloji ürünleri arasına yeni bir ürün daha ekledi. BİM mağazalarında 5 Nisan’da satışa çıkacak Ape Ryder Bonobo Elektrikli Bisiklet modeli Kayserili vatandaşların dikkatini çekiyor.

Ape Ryder Bonobo Elektrikli Bisiklet ile beraber katlanabilir özellikli elektrikli bisiklet modeli RKS RSIII PRO X modeli de kampanyalı fiyatıyla 5 Nisan’da BİM mağazalarında satışa çıkacak.

Özellikle gençlerin beğenisini kazanan RKS markasına ait Ape Ryder Bonobo elektrikli bisiklet modeli yerli ve yabancı YouTube kanallarında popüler olmaya devam ediyor. 5 Nisan’da BİM mağazalarında satılacak Ape Ryder Bonobo modeli pratik bir tasarıma sahip elektrikli bisiklet modeli. 20 inçlik Kenda lastik kullanan bisiklet 85Km civarında menzil sunabiliyor. Ayrıca bisiklet 155 Kg ağırlık taşıyor.

Ayrıca 5 Nisan’da satışa çıkacak RKS markasına ait katlanabilir elektrikli bisiklet RSIII PRO X modeli özellikleri arasında 40 KM civarında menzil bulunuyor. Ayrıca bu modelde Shimano 7 vites, LCD gösterge ve ön/arka disk fren kullanılıyor. Elektrikli bisiklet modellerinin fiyatlarını sizler için derledik. İşte BİM Aktüel Teknoloji Ürün Fiyatları;

BİM mağazalarında büyük kampanya! – Kayserililer bakın bu defa BİM'de ne satılacak?