Bilal Bayazit Kayserispor'dan ayrılıyor mu? Futbol Haberleri

Kayserispor'un genç file bekçisi Bilal Bayazit, transferin gözdesi oldu. Yıldızı Sarı-Kırmızılı takımda parlayan Bayazit'e, hem yurt içinden, hem de yurt dışından teklifler var. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haber detayında… 

Bilal Bayazit Kayserispor'dan ayrılıyor mu? Futbol Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un, başarılı kalecisi Bilal Bayazit, takımdan ayrılıyor mu?

Genç file bekçisi Bilal Bayazit hakkında son zamanlarda talip olan olana. Sarı-Kırmızılı takımda geçtiğimiz sezon yıldızı parlayan Bayazit'in takımından ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. TFF 1. Lig'in güçlü ekiplerinden Eyüpspor'un Bilal Bayazit ile yakından ilgilendiği konuşuluyor. 2027 yılına kadar Kayserispor ile sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki kaleci, şimdiye kadar ortaya koyduğu performansla transferin gözdesi oldu. Genç futbolcunun özellikle son maçlarda gösterdiği performans, hem yurt içinden, hem de yurt dışından tekliflere neden oldu.
Kayserispor'da mutlu olduğu öğrenilen Bilal Bayazit'in, takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusundaki belirsizliğini koruyor. Eyüpspor'un Bilal Bayazit'i kadrosuna katma niyeti ise futbol camiasında ses getirdi. TFF 1. Lig'de önemli bir başarıya imza atmayı hedefleyen Eyüpspor, genç ve yetenekli file bekçisi Bayazit'in transfer için düğmeye bastı.
Şu an transfer tahtası kapalı olan Kayserispor’un, genç kaleciyi satma gibi bir düşüncesinin olmadığı öğrenilirken, Hollanda ve İskoçya devlerinin de genç eldiven ile yakından ilgilendiği gelen bilgiler arasında yer aldı. Bilal için Ajax ve Rangers'ın Kayserispor’un kapısını çalmaya hazırlandığı da ayrıca iddia edilen konular arasında bulundu.