Bilal Bayazit'e rekor teklif gelir mi?

Kayserispor'un genç kalecisi Bilal Bayazit, Türkiye ve Avrupa'dan birçok önemli kulübün transfer listesinde bulunuyor. Trabzonspor, Galatasaray ve Manchester United'ın da yakından takip ettiği Bayazit'e Başkan Ali Çamlı yol verecek mi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Bilal Bayazit'e rekor teklif gelir mi?

Kayserispor’un başarılı file bekçisi Bilal Bayazit paylaşılamıyor.

Başarılı kaleci Bilal Bayazit, gösterdiği üstün performansla transferin gözdesi haline geldi. Hem Türkiye'den hem de yurt dışından birçok önemli kulüp, Bayazit'i kadrolarına katmak için teklife hazırlanıyor. 23 yaşındaki file bekçisinin Sarı-Kırmızılı takımla 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Bilal Bayazit'ı rekor teklif gelir mi?

Trabzonspor ve Galatasaray devrede

Bilal Bayazit'in Süper Lig'deki başarısı, özellikle Trabzonspor ve Galatasaray’ı cezbediyor. Trabzonspor’un, genç kaleci için teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Karadeniz temsilcisinin Uğurcan Çakır’ın takımdan ayrılma ihtimaline karşı Bilal kozunu oynamak istiyor. Bunun yanı sıra, Galatasaray da aynı plan içinde yakın takipte. Sarı-Kırmızılı takımda da Fernando Muslera’nın yaşının ilerlemesi ve olası sakatlığından dolayı, Bilal Bayazit'i transfer listesine aldığı ileri sürüldü.

Bilal Bayazit'ı rekor teklif gelir mi?

Manchester United'ın yakın takibinde

Bilal Bayazit'e ilgi, Galatasaray ve Trabzonspor ile sınırlı kalmıyor. Bilal, sadece Türkiye’den takip edilmiyor. Geçtiğimiz ay içinde de yazdığımız gibi İngiltere Premier League'in dev kulübü Manchester United'ın da genç kaleciyi takip ettiği iddia ediliyor. Dünya devinin Altay Bayındır’dan memnun olmadığı biliniyor. Bayazit'in, gösterdiği performansla Avrupa'da Manchester United'ın yanı sıra başka kulüpler de olduğu konuşuluyor. Yetenekli kalecinin talipleri gün geçtikçe artıyor.

Bilal Bayazit'ı rekor teklif gelir mi?

Başkan Ali Çamlı ne demişti?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Bilal Bayazit’i takımda tutma konusunda kararlı tutumunu sürdürüyor. Transfer yasağı nedeniyle genç kaleciyi bırakmak istemeyen Başkan Çamlı, aynı şekilde tüm futbolcularını kadroda tutmayı planlıyor. Bilal Bayazit ise Kayserispor’da mutlu olduğunu, fakat sezon sonu Başkan Ali Çamlı ile yeniden görüşerek geleceğine karar vereceğini açıklamıştı.

Bilal Bayazit'ı rekor teklif gelir mi?

Rekor performans göstermişti

Bilal Bayazit, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de gösterdiği performansla rekor kırmıştı. Süper Lig’de 35 maçta 51 gol yiyen genç kaleci, buna rağmen toplamda 137 net kurtarış yaparak adını altın harflerle yazdırmıştı. Bu başarılı istatistikler, her ne kadar da A Milli takım için dikkat çekmese de genç kalecisinin klasını gözler önüne serdi.

Bilal Bayazit'ı rekor teklif gelir mi?

Bilal'in yol haritası ne olacak?

Bilal Bayazit’in geleceği Sarı-kırmızılı takıma gönül veren taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. Transfer döneminde en çok konuşulan kaleciler arasında bulunan Bilal’in Kayserispor’da kalıp kalmayacağına Başkan Ali Çamlı karar verecek. Bayazit’in, nasıl bir yol haritası izleyeceği büyük bir merakla bekliyor.

Bilal Bayazit'ı rekor teklif gelir mi?

Mustafa Tokgöz, en az 7 Milyon Euro demişti

Kayserispor’un eski yöneticisi Mustafa Tokgöz, sezonun sonlarına doğru, transferin gözde ismi Bilal Bayazit için, ‘En az 7 milyon Euro’ şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Bilal’in, 7 Milyon Euro’ya satılması durumunda tüm borçların sıfırlanması söz konusu. Genç eldivenin kaderi İsviçre Federal Mahkemesinden çıkacak karara bağlı. Bakalım neler yaşanacak?