Berna Gözbaşı'nın Sağlık Durumu Nasıl?

Kayserispor Eski Başkanı Berna Gözbaşı, geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı hastanede tedavi görüyor. Gözbaşı, sağlık durumu ile ilgili son bilgileri sosyal medya üzerinden paylaştı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Berna Gözbaşı'nın Sağlık Durumu Nasıl?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor eski Başkanı Berna Gözbaşı'ndan rahatlatıcı bir açıklama geldi. Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı hastanede tedavi gören Gözbaşı’nın son durumu ne? Türkiye Süper Lig tarihindeki ilk kadın başkan olarak tarihe geçen Gözbaşı, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. 

Berna Gözbaşı'nın Sağlık Durumu Nasıl?

Berna Gözbaşı, hastalık sonucu bir süredir özel bir hastanede tedavi görüyor. Kendisini merak edenlere sosyal medya üzerinden teşekkür eden Gözbaşı, ‘Merak edenler, arayanlar, teşekkürler, çok daha iyiyim" diyerek sağlık durumuyla ilgili olumlu haber verdi.

Sarı-Kırmızılı takımının başkanlığını 3 yıl boyunca büyük bir başarı ile sürdüren Gözbaşı, futbol dünyasında birçok ilki gerçekleştirmişti. Zorlu koşullar altında yer alan kulüp, büyük bir özveri ile Kayserispor’u kümede tutmayı başarmıştı. 

Kayseri Anadolu Haber Gazetesi olarak Berna Gözbaşı'na acil şifalar sistemi ve sağlık çözümlerini daha da iyileştirmesini temenni ediyoruz.