Benzine Bir Zam Daha!

Brent petroldeki dalgalanmalar sürerken fiyatlar da indirim ya da zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün bir zam haberi de benzine geldi. Bakın fiyatlar nasıl olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Benzine Bir Zam Daha!

Brent petroldeki dalgalanmalar sürerken fiyatlar da indirim ya da zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün bir zam haberi de benzine geldi.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakın takibe aldı. Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Bugün sektörden alınan bilgilere göre bu gece yarısından itibaren benzine 1,46 TL zam gelmesi bekleniyor. Buna göre Kayseri’de benzin fiyatının 38,03 TL’den 39,49 TL’ye çıkması bekleniyor.

Kayseri'de Güncel Akaryakıt Fiyatları;

Benzin; 38,03 TL

Motorin; 41,33 TL

LPG; 20,57 TL