'Ben de aşı olacağım'

10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden MHP İl Başkanı Serkan Tok, gelmesi durumunda aşı olacağını söyledi.

'Ben de aşı olacağım'

Cemiyet ziyaretinde açıklamalar yapan Başkan Serkan Tok, koronavirüs aşısı hakkında da konuştu. Başkan Tok, “Aşı konusunda devletimizin dediklerine uyalım” diyerek aşı geldiğinde kendisinin de aşı olacağını söyledi.

Gazeteciler Günü’yle ilgili mesajlar da veren Başkan Tok, gazetecilerin siyasetçiler gibi toplumun önünde olan kişiler olduğunu söyledi. Tok, “İkisi ne kadar bir arada olursa toplum bundan o kadar faydalanır” dedi.

İki önemli gündem maddesinin olduğunun altını çizen Başkan Serkan Tok, bu maddeleri pandemi ve kuraklık olarak sıraladı. Tok, “Pandemide elimizden geldiğince kurallara uyalım. Fiziki mesafemizi koruyup virüse gol atalım. Maskemizi devletimiz bırak diyene kadar bırakmayalım. Hijyeni de elden bırakmayalım” diye konuştu.

Yayınladıkları video klip ile kuraklık konusunda dikkat çeken bir paylaşım yapan MHP İl Başkanı Tok, su kıtlığı ve kuraklık konularına da değindi. Tok, “Su kıtlığı önemli bir problem. Gelecekte bunun olmaması için doğru ve mantıklı kullanalım” ifadelerine yer verdi.