Bayramda Kayseri'de Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, son yaptığı açıklamada Kayseri'de 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı. Peki, bayramda Kayseri'de hava nasıl olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Bayramda Kayseri'de Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yaptığı sosyal medya paylaşımları ile hava tahmin raporunu yayımlıyor. Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin durumunun yayınlanmasının ardından Kayseri'de bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olarak açıklanması ile birlikte, tatil yapacak veya ailesiyle vakit geçirecek vatandaşlar hava durumunu araştırıyor. Meteorolojinin yayımladığı rapora göre, Kayseri'yi bayram tatilinde yağışlı bir hava bekliyor. Pazartesi günü bölgede başlayan yağışların, arefe günü kentte etkisini göstermesi bekleniyor.

Kayseri'de Bayramda Hava Nasıl Olacak?

İşte Gün Gün Hava Tahmin Raporu;

08.04 Pazartesi; Parçalı ve çok bulutlu bir havanın hakim olduğu kentte, aralıklı sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklık 1 derece tahmin edilirken, en yüksek sıcaklığın 18 dereceyi bulması öngörülüyor.

09.04 Salı; Arefe günü mezarlık ziyareti yapacakları yağmur sürprizi karşılayacak. Kentte aralıklı sağanak yağışlı havanın hakim olması bekleniyor.  En düşük sıcaklık 3 derece tahmin edilirken, en yüksek sıcaklığın 19 dereceyi bulması öngörülüyor.

10.04 Çarşamba; Bayramın ilk günü kentte, gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava hakim olacak.  En düşük sıcaklık 4 derece tahmin edilirken, en yüksek sıcaklığın 19 dereceyi bulması öngörülüyor.

Kayseri'de Bayramda Hava Nasıl Olacak?

11.04 Perşembe; Bayramın ikinci günü itibariyle yağışlı hava etkisini kaybederken, parçalı ve çok bulutlu havanın kente hakim olması bekleniyor.  En düşük sıcaklık 5 derece tahmin edilirken, en yüksek sıcaklığın 20 dereceyi bulması öngörülüyor.

12.04 Cuma; Bayramın son gününde kentte tekrardan gök gürültülü ve aralıklı sağanak yağışların hakim olması bekleniyor.  En düşük sıcaklık 6 derece tahmin edilirken, en yüksek sıcaklığın 22 dereceyi bulması öngörülüyor.