Bayramda Kayserililere Müjde mi Var?

Kayserililer, bayram dönemi boyunca ücretsiz ulaşım haberi için Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden gelecek müjdeyi bekliyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Bayramda Kayserililere Müjde mi Var?

Her yıl büyük bir umutla, bayram dönemi boyunca geçerli olacak ücretsiz ulaşım haberini, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden bekleyen Kayserililer için yine aynı umutlu bekleyiş sürüyor. Bu yıl 15 Haziran Cumartesi Arife günü ile hazırlıkların tamamlanacağı Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazar günü başlayacak ve 19 Haziran Çarşamba günü sona erecek.

Bayram'da Kayserililere Müjde mi Var?

Gözler Başkan Memduh Büyükkılıç’ta

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, ulaşımın bayram dönemi boyunca ücretsiz olacağının açıklanması da gözlerin, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne, Başkan Memduh Büyükkılıç’a çevrilmesine neden oldu. Geçtiğimiz yıllarda belirli dönemlerde uygulanan bayrama özel ücretsiz ulaşım seferleri ile vatandaşlar sevdikleriyle daha rahat bayramlaşma yaşamıştı.

Bayram'da Kayserililere Müjde mi Var?

Bayramda ulaşım ücretsiz mi olacak?

Bu yıl bilet tarifelerine yapılan zamların bayramın hemen öncesine denk gelmesi, Kayserililerin sevdikleriyle bir araya gelmesini ve bayramlaşmasını etkileyeceği öngörülüyor. Bu nedenle vatandaşlar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin bayram dönemi boyunca ulaşım seferlerini ücretsiz yapmasını bekliyor.