Başkan Büyükkılıç'tan bir jest daha!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor'un Pendikspor ile olan maçı için tramvayları ücretsiz yaptı, taraftarları desteklemeye çağırdı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Başkan Büyükkılıç'tan bir jest daha!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor’a olan desteğini sürdürüyor.

Başkan Büyükkılıç, Kayserispor'un bugün saat 16:00’da Pendikspor ile yapacağı maç için, taraftarların rahat ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla, şehir içi tramvay hizmetlerini saat 14:00 ile 20:00 arasında ücretsiz yapma kararı aldı.Başkan Büyükkılıç'ın bu jesti, yıllardır Kayserispor'a verdiği destekle sürdürüyor. Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, 'Her şey Kayseri için. Bugün hep birlikte Kayserispor’a destek olalım ve bu önemli maçta takımımızı yalnız bırakmayalım' dedi.
Sarı-Kırmızılı takım, Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Averajla 3. sırada bulunan Kayserispor, bugünkü maçta Pendikspor'u yenmesi halinde, büyük bir başarıya daha imza atacak. Sarı-Kırmızılılar, son 6 maçın 5’inde galip gelirken, 1’inde de berabere kaldı. 7 maçtır yenilgi yüzü görmeyen ve zirvede yer alan Kayserispor, Pendikspor engelini de kayıpsız aşarak, yeni bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.