Başkan Büyükkılıç KTO Meclis Toplantısı'nda

KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Odası'nın daveti üzerine katıldığı Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda meclis üyelerine 2020 yılının yatırımlarını değerlendirip, 2021 yılının projelerini anlattı.

Başkan Büyükkılıç KTO Meclis Toplantısı'nda

KTO Rifat Hisarcıklıoğlu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Mart ayı Meclis toplantısına katılan Başkan Büyükkılıç, Kayseri'nin Türkiye'de belediyecilikte örnek olduğunu belirterek, 2020 yılında pandemiyle ilgili mazeretlere sığınmadan hizmet ürettiklerini ifade etti.

"MAZERETLERE SIĞINMADIK"

2020 yılında yapılan çalışmalara dair bilgi veren Büyükkılıç, pandemi sürecinde KAYMEK’in hem kendi üretimi, hem de tedarik ettiği toplam 3,5 milyon maskenin vatandaşlara ücretsiz dağıtıldığını, KASKİ’nin kendi el ve ortam dezenfektanını, paket suyunu ve kolonyasını ürettiğini belirtti. Pandemi döneminde hizmetlere mazeretsiz devam ettiklerini söyleyen Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin de vizyon projelerden olduğunu ifade etti.

2021’DE 3 MILYAR 896 MILYON 700 BIN TL BÜTÇE

2020 yılında 3 milyar 417 milyon TL’lik kaynağı şehir için kullandıklarını, dev proje ve hizmetler için 2021’de 3 milyar 896 milyon 700 bin TL yatırım bütçesi planlandığını açıklayan Büyükkılıç, “Bu anlattıklarımız daha özetlenmiş, kısılmış halidir. Önemli olan doğru işler yapmaktır, israfa fırsat vermeden, vicdanımızın sesini duyarak, Allah hizmet etmeyi nasip etsin. Birbirimize sahip çıkacağız, ülkemize, ay yıldızlı Türk bayrağımıza, devletimize, milletimize sahip çıkacağız. Kıyamete kadar bu ülkenin devamı için el birliği halinde olacağız, birliğimiz, beraberliğimiz bereketimizdir." ifadelerini kullandı.

>>Kurumsal Haber