Başkan Büyükkılıç Kayserispor tesislerinde...

Transfer tahtasını açan Mondihome Kayserispor'a ziyaretler sürüyor. Son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, idmanı ziyaret ederek futbolcularla bir araya geldi. Detaylar haberimizde...

Başkan Büyükkılıç Kayserispor tesislerinde...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, yarın saat 17:00'de Gaziantep FK ile RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka için son idmanını gerçekleştiren Kayserispor'a Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten ziyaret gerçekleşti.

Transfer tahtasını açan ve transferlerle uğraşan Kayserispor aynı zamanda tesislere gelen ziyaretleri kabul ediyor. Şehrin önde gelenleri ve Kayserispor sevdalıları tesislere gelerek takıma moral ziyaretinde bulundu.

HER ŞEY KAYSERİSPOR İÇİN İÇİN

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada, "Her şey Kayserispor için... Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ile birlikte transfer tahtası açılan, şehrimizin marka değeri, sarı kırmızı sevdamız Kayserispor’umuza ziyarette bulunarak, yönetimimiz ve futbolcularımız ile bir araya geldik. Yönetim, futbolcu ve taraftarımızla el ele, hep birlikte güzel günlere.." ifadelerini kullandı.