Başkan Büyükkılıç, hangi oyuncuya dikkat çekti?

Kayserispor ligin 26. haftasında, deplasmanda Başakşehir ile oynadığı maçta, 10 hafta sonra galibiyet elde etti. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise Kayserispor'un başarısı hakkında konuştu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Başkan Büyükkılıç, hangi oyuncuya dikkat çekti?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor İstanbul’da oynadığı maçta rakibi Başakşehir’i 3-2 yenerek galibet elde etti.

Sarı-kırmızılılar haftayı 3 puanla kapatarak puan tablosunda da 11. sıraya kadar yükseldi. Ligde tam 10 hafta sonra galibiyet elde eden Kayserispor’a, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yorum yaptı. Karşılaşmanın başından sonuna büyük bir mücadele sergileyen Kayserispor, skor üstünlüğünü elinde tutarak kritik bir galibiyet elde etti. 

Önemli bir galibiyet aldı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor'un uzun bir aradan sonra elde ettiği galibiyet üzerine açıklamalarda bulundu. Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, takımın gösterdiği mücadeleyi ve alınan galibiyetin önemini vurgulayarak, futbolcuları ve teknik ekibi tebrik ettiler.

‘Harikasınız bizim çocuklar’

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ‘Galibiyet bu şehrin takımına çok yakışıyor… Harikasınız bizim çocuklar, tebrikler Mondi Home Kayserispor’ ifadelerine yer verdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, Kayserispor'un transfer tahtasını açmasına yönelik destek vermiş ve takımın güçlenmesi konusunda büyük katkı sağlamasıyla biliniyor. Uzun süre sonra gelen galibiyet hakkında paylaşım yapan Büyükkılıç; ‘Muhteşemsiniz çocuklar. Tebrikler Bilal, deplasmanda güzel bir galibiyetle üç puanı hak eden Mondihome Kayserisporumuzu tebrik ediyorum’ dedi.