Basın İlan Kurumundan Örnek Davranış

Basın İlan Kurumu'ndan Gazetecilere Deprem yaralarını sarma seferberliği... Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından Basın İlan Kurumu, gazetecilere teknik ekipman desteği sağladı. AFAD'ın koordinasyonuyla ekipmanlar, Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş'taki gazetecilere teslim edildi. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç da Malatya'da gazetecileri ziyaret etti. Detaylar haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Basın İlan Kurumundan Örnek Davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremin ardından tüm Türkiye kenetlenerek yardım seferberliğine başladı. 

Bu kapsamda, Basın İlan Kurumu da duyarsız kalmayarak gazetecilere büyük destek verdi. Basın İlan Kurumu'nun koordinasyonunda hayata geçirilen yardım kampanyasıyla toplanan bağışlar gazetecilere ekipman olarak verildi.

Basın İilan Kurumundan Örnek Davranış

Bu ekipmanlar arasında bilgisayar, fotoğraf makinesi, yazıcı, konteyner ve büro malzemeleri de yer alıyor. AFAD yetkilileri, bu ekipmanları Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş'ta bulunan gazetecilere teslim etti. Gaziantep ve Malatya'da bulunan gazetecilere de dağıtımın kısa süre içerisinde yapılacağı belirterek yetkililere teşekkür etti. 

Basın İilan Kurumundan Örnek Davranış

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç da, Malatya'da basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği ziyarette, tüm Türkiye'nin deprem yaralarını sarmak için seferber olduğunu vurgulayarak, 'Basın camiası da bu süreçte birlik ve beraberlik içinde. Yapılan yardımlar, zor şartlar altında görev yapan gazetecilere moral kaynağı olacak.’ dedi.

Basın İilan Kurumundan Örnek Davranış