Baro başkanlarından Ankara'ya yürüyüş başladı [VİDEO HABER]

Amasya, Samsun, Kırıkkale, Yozgat, Kayseri ve Kırşehir baro başkanları, son günlerde gündeme gelen Avukatlık Kanunu'nda yapılması düşünülen değişikliklere tepki açıklaması yaptı. Savunma Yürüyor, sloganıyla Ankara'ya yürüyüş gerçekleştirilirken, Kayseri Baro Başkanı Cavit Dursun da bu yürüyüşü Kayseri'den başlattı.

Baro başkanlarından Ankara'ya yürüyüş başladı [VİDEO HABER]
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Amasya, Samsun, Kırıkkale, Yozgat, Kayseri ve Kırşehir baro başkanları, son günlerde gündeme gelen Avukatlık Kanunu'nda yapılması düşünülen değişikliklere tepki açıklaması yapt

'Avukatlık Kanunu'nda yapılması düşünülen değişikliklere' tepki amacıyla yürüyüş düzenleyen Kayseri Baro Başkanı Cavit Dursun ise hukukun üstünlüğü, adalet ve vicdan için yürüdüklerini belirtti.

Kayseri Adliyesi'nden Ankara'ya doğru dün yürüyüşe başlayan Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Hiç durmadan umudu savunmak ve hiç yılmadan bir olmaya devam etmek için, demokratik hak kullanımı çerçevesinde başlattıkları hukuki eylemlilik sürecine istinaden 'Savunma Yürüyor' diyerek Ankara'ya yürüyoruz.' açıklamasında bulundu.