Bardakçı Vakfı Vatandaşın yanında

Bardakçı Eğitim ve Dayanışma vakfı bu yılda ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarını ulaştırarak yüzlerce aileye destek oluyor. Ekonomik sıkıntı içinde olan ailelerin bu yardımlarla yüzleri gülüyor.

Bardakçı Vakfı Vatandaşın yanında

Bardakçı Eğitim ve Dayanışma Vakfı bu yılda ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarını ulaştırarak yüzlerce aileye destek oluyor. Ekonomik sıkıntı içinde olan ailelerin bu yardımlarla yüzleri gülüyor.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Tuzhisar Köyü Muhtarı Dursun Köse ve vatandaşların huzurunda konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Vakıf Başkan Yardımcısı Ömer Beydüz; “Bu yardımların dağıtılmasında katkılarını esirgemeyen Vakıf Başkanımız Ali Kaynar Beye, Bekir Kaynar Beye ve Rabiye Kaynar Hanımefendiye maddi manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Vakfın Türkiye genelinde üniversite öğrencilerine burs vermek, ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımıza akülü sandalye yardımında bulunmak gibi birçok faaliyette bulunuyorlar. Seneler önce bu iyilik hareketini başlatan rahmetli Nihat Kaynar Beyefendi’yi rahmetle anarak ruhunun şad mekanının cennet olmasını diliyorum” dedi.


YARDIM KOLİLERİNDE NE VAR?
Bardakçı Eğitim ve Dayanışma Vakfı’nın temel ihtiyaçları göz önünde bulundurarak hazırladığı yardım kolilerinde bulunan gıda ürünleri şunlar: "25 kg un, 10 kg sıvı yağ, 5 kg şeker, 1,5 kg tahin, 1 kg çay, 1 kg zeytin”

Yardımlar bir plan çerçevesinde daha önceden mahalle muhtarlıklarından alınan bilgiler doğrultusunda yardıma muhtaç ailelerin adreslerine ulaşan vakıf yetkililerimiz ve gönüllülerimiz tarafından adreslerine bizzat teslim ederek imza ve kimlik bilgilerini alıyor.