Balcı ve Yelkenoğlu ailelerinin mutlu günü

Kayseri basınının duayen isimlerinden Salih Balcı'nın kızı Ecem ile işinsanı Rıfat Yelkenoğlu'nun oğlu Mustafa düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Siyaset, bürokrasi ve iş dünyasını bir araya getiren düğünde ünlü sanatçılardan İzzet Yıldızhan ile Mustafa Ceceli sahne aldı. 

Balcı ve Yelkenoğlu ailelerinin mutlu günü

Mahall Balo ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen düğün törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediye eski Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, CHP YDK Üyesi Gonca Yelda Orhan, CHP eski İl Başkanı Enver Özdemir, Ak parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, CHP Kocasinan eski ilçe Başkanı Seyit Bektaş, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, İşadamları Ahmet Şerbetçioğlu, Hasan Çilingir, Muammer Yiğen, Uğur Özbek ile kalabalık ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Düğünde Ecem-Mustafa çiftinin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıyarken, nikah şehitliğini, Büyükşehir belediyesi eski Başkanı Mustafa Çelik, Talas belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak birlikte yaptı.

Kıyılan nikahın ardından başkan Büyükkılıç, genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, evlilik cüzdanını ise eski Başkan Mustafa Çelik, damat Mustafa Yelkenoğlu’na verdi. Çelik’te çifte mutluluklar dilerken, “Ben evlilik cüzdanını geline değil damada veriyorum. Damatta geline verir mi vermez mi onu bilemem. Çünkü evin direği damattır. Damat ne derse o olur” diyerek espri yaptı. Çelik’in bu esprisi büyük alkış aldı. Düğünde ünlü sanatçılardan İzzet Yıldızhan ile Mustafa Ceceli’de sahne aldı. Ünlü sanatçılar seslendirdikleri hareketli parçalarla davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Haber Merkezi