Baki Ersoy, mazbatasını aldı

14 Mayıs'ta yapılan 28'inci Dönem Milletvekilliği seçiminde MHP'den yeniden milletvekili seçilen Baki Ersoy, düzenlenen tören ile mazbatasını aldı.

Baki Ersoy, mazbatasını aldı

 

Kayseri Adalet Sarayı Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende mazbatasını aldıktan sonra bir konuşma yapan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy: "Daha fazla çalışma örneği sergileyerek daha iyi neticelerin altına imza atacağız"

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, "Allah nasip etti, 5 yıl sonra yine 27’inci dönemde olduğu gibi 29’inci dönemde mazbatamızı aldık. Gönül isterdi ki 2 olan milletvekili sayımızı artıralım ama Allah böyle nasip etti. Burada birbirinden kıymetli vekil adaylarımızda var. Onlarda gönlümüzün vekilidir. Onlara da hepsine ayrı ayrı gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her bir dava mensubumuza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her bize verilen oyun bizde kıymeti çok büyüktür. Allah bizleri sizlere, davamıza, partimize, Kayserili hemşerilerimize karşı mahcup etmesin diye dua ediyorum. Bizim sevdamız Kayseri. Henüz Kayseri’ye hakim olmamış, olamamış, bugün itibariyle de dahi başka yerlere hizmet etmeye gayret gösterenlere de inşallah cevabımızı daha çok çalışarak, Kayseri’miz ve ülkemizle ilgili ne üzerimize düşen ne varsa daha fazla çalışma örneği sergileyerek daha iyi neticelerin altına imza atacağımızı düşünüyorum. Önümüzde 28 Mayıs seçimleri var. Biz 24 Haziran 2018 tarihinde söz vermiştik ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyerek seçtirmiştik. 14 Mayıs’ta yüksek oranla Cumhurbaşkanımız oy aldı. Allah’ın izniyle 28 Mayıs’ta bütün vatan hainlerine karşı bu işi bitireceğiz diyorum" şeklinde konuştu.

 

>>Harun Serbes

Baki Ersoy, mazbatasını aldı
Baki Ersoy, mazbatasını aldı
Baki Ersoy, mazbatasını aldı