Baki Ersoy'dan dikkat çeken Kayserispor paylaşımı

Kayserispor maçında örnek bir birliktelik yaşandı. MHP Kayseri Milletvekili Ersoy, hem taraftarlarla hem kulüp Başkanlarıyla hem de protokolle buluştu. Ersoy'un videosu rekor izlenim sağladı. Detaylar haberimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Baki Ersoy'dan dikkat çeken Kayserispor paylaşımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un evinde son oynadığı Adana Demirspor maçında bir ilk yaşandı.

Kayserispor sevdalısı MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, öyle bir video paylaştı ki, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Kayserispor ve Adana Demirspor Başkanları Ali Çamlı ve Murat Sancak ile birlikte stadın ve tribünlerin turunu atan Ersoy, iki takımı taraftarlarını selamladı.
Kuzey Alt Tribününde Kapalı Kale taraftar grubuyla tezahüratlara katılan Ersoy, taraftarlarla tokalaşarak, selamlaştı ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Bu samimi buluşma, taraftarlar arasında büyük beğeni topladı.
Etkinliğin ikinci yarısında protokol tribününe geçen Ersoy, AK Parti Genel Başkanı Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve AK Partili Belediye Başkanlarıyla tek tek tokalaştı. Kayserispor'un attığı golün ardından coşku, Ersoy ve beraberindekiler tarafından doyasıya kutlandı.
Baki Ersoy'un bu anlarını ölümsüzleştiren 1 dakika 40 saniyelik video, sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Futbolun birleştirici gücünü vurgulayan bu etkinliği, spor ve siyaset dünyasında olumlu yankılar uyandırdı.