Baki Ersoy Bu Video İle Sert Çıktı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile DEM Partisi Hakkari Milletvekili Vezir Parlak'a sert çıktı. Video ve konuşmanın detayları Kayseri haberlerinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Baki Ersoy Bu Video İle Sert Çıktı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile DEM Partisi Hakkari Milletvekili Vezir Parlak’a sert çıktı.

Hakkari eski Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış’ın görevden alınması üzerine DEM partililer provokasyona kalkışmıştı. Hakkari milletvekili Vezir Parlak, İçişleri Bakanlığı tarafından Belediye Başkanvekili olarak atanan Vali Ali Çelik’e yönelik ‘Eğer biz bu kentin valisini bu sokaklarda dolaştırırsak namerdiz. Kendisi bir adım dahi atamayacak bu sokaklarda. Binlerce polis ordusuyla gezecek’ şeklinde tehdit içeren cümleler kullandı.

Vekil Ersoy: Kimse Türk Devleti’nin Valisini Alçakça Tehdit Edemez!

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda bu açıklamaları yayınlayan Ersoy, Vezir Parlak’a bu sözler ile sesleniyorum dedi. Konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ‘PKK’nın uzantısı olan HDP’liler, Kürt illeri diyorlar. Üstüne basa basa Kürt illeri diyorlar. Ülkemizin güvenlik güçlerine, Türkiye’mizin askerine polisine işgalci diyorlar. Çıkıyorlar Kürdistan diyorlar, sayın Apo diyorlar. Terörist Selahattin Demirtaş’ı övücü sözler söylüyorlar.’ Vekil Ersoy konuşmasının devamında, ‘Hayali Kürdistan olanın sonu Kabristan olur diyorum. Siz eğer bir terör örgütüne, PKK’ya terör örgütü diyemiyorsanız ve bizim güvenlik güçlerimizden, askerimizden, polisimizden rahatsız oluyorsanız, başka bir hayaliniz varsa, hayaliniz ülkeyi bölmekse aynen şunu söylüyorum, ‘’Ölünüzü dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi o sarı torbalara koyacağız’’ diyorum’ ifadeleri ile 'Vezir Parlak’a kimse Türk Devleti’nin valisini alçakça tehdit edemez' dedi.