Bakanlık personel alıyor: Bu fırsatı kaçırmayın! - İş ilan haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alacak. Peki başvuru şartları neler? Hangi departmana istihdam sağlanacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Bakanlık personel alıyor: Bu fırsatı kaçırmayın! - İş ilan haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın taşra teşilatlarında çalışmak üzere Milli Emlak Uzmanı alacak. Sınav ile olacak personel istihdamı yazılı ve sözlü olmak üzere aşamada gerçekleşecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Ülkede istihdamı arttırmak ve kamu hizmetlerini daha etkin bir şekilde sunabilmek amacıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Uzmanı kadrosu açtı. Bu haber ilgilileri için sevindirici bir fırsat sunuyor.

Milli Emlak Uzmanlığı Özel Sınavı yazılı ve sözlü şekilde gerçekleşecek. Sınav aşaması Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 12 il merkezinde e-Sınav şeklinde olacak.

Sınavlar hangi illerde olacak?

e-Sınav şeklinde gerçekleşecek sınav Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Diyarbakır, Erzurum, Samsun, Kayseri, Konya ve Van illerinde yapılacak.

Adaylara tüm duyurular www.kariyerkapisi.cbiko.gov.tr ve/veya www.csb.gov.tr adreslerinden yapılacak.

Başvuru Şartları

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merkez veya taşra kadrolarında bulunmak ve en az 3 yıl görev yapmış olmak. Bu süreç içerisinde herhangi bir disiplin cezası almamış olmak.

Başvurular 8 Ekim'de sona erecek. Sınav başvurusu kabul edilen adaylar bin 120 liralık snav ücretini 23-27 Ekim tarihleri arasında yatırmış olacak. https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartıyla veya T.C. Ziraat Bankası A.Ş., Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ve Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin ATM, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden yatırılabilecektir.

Sınav 26 Kasım Pazar günü saat 10'da elektrobik ortamda yapılacak.

Sınava dair detaylı bilgiler için TIKLAYIN...