Bak bu çok iyi oldu – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un yıldız oyuncusu Olivier Kemen, Kasımpaşa maçında sakatlanmıştı. Kamerunlu iyileşti ve antrenmanlara katılmaya başladı. Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Bak bu çok iyi oldu – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un yıldız oyuncusu Olivier Kemen, Kasımpaşa maçında sakatlığının ardından iyileşti. Kamerunlu Adana Demirspor maçı için hazır. Kemen, taraftar desteğiyle zirve yükselişini sürdürmeyi hedeflediklerini ifade etti. 
Kayserispor'un başarılı orta saha oyuncusu Olivier Kemen, Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlığın ardından antrenmanlara geri döndü. Kamerunlu futbolcu, bu hafta sonu oynanacak Adana Demirspor maçında forma giymeye hazır.
Kemen'in dönüşü, Başkan Ali Çamlı ve tüm Kayserispor taraftarları için büyük bir sevinç kaynağı oldu. Başkan Çamlı, sağlık ekibine verdiği 'Kemen Adana Demirspor maçına yetişsin' mesajı karşılığını buldu. Bu sezon gösterdiği etkili performansla dikkat çeken Kemen, hırsı ve isteğiyle spor otoriterlerinden tam not aldı.

Bak bu çok iyi oldu – Kayserispor Haberleri
Olivier Kemen, bu sezon 9 maçta 1 gol atarken, oyunu her iki yönlü oynayarak, büyük katkı sağlıyor. Oynadığında çok etkili, oynamadığında da yokluğu fazlasıyla hissedilen Olivier Kemen, Adana Demirspor engelini kayıpsız aşacaklarını iddia etti
Kapalı Kale’nin de en sevdiği futbolcular arasında yer alan Kemen, taraftar desteğine dikkat çekerek, tüm sporseverleri Adana Demispor maçına davet etti. Taraftar desteğiyle büyük yol aldıklarının altını çizen Kemen, ‘Bu sezon her şey istediğimiz gibi gidiyor. Taraftarımızla çok büyük başarılara imza attık. Onların her desteklediği maçta güzel sonuçlar aldık. Bizleri Kayseri’de ve deplasmanda sürekli destekleyip, yalnız bırakmıyorlar. Onların bu sevgisine layık olmak istiyoruz. Şu ana kadar son 4 maçın tamamını kazandık. Pazar günü yine taraftar desteğini arkamıza alarak, 5’te 5 yapıp galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Milli arayı çok iyi değerlendiriyoruz. Umarım, sahadan 3 puanla ayrılır ve zirve tırmanışını sürdürürüz’ ifadelerini kullandı. Olivier Kemen, bu sezon 9 maçta 1 gol attı ve 564 dakika ter döktü.
Son 4 maçta kazanan Kayserispor, Pazar günü taraftar desteğini arkasına  alarak, galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Milli arayı iyi değerlendiren Sarı-Kırmızılı takım, zirve yükselişini sürdürme hedefinde.
Kemen'in dönüşü, Kayserispor'un Süper Lig'deki zirve yarışında önemli bir faktör olarak dikkat çekiyor.