Ayşe Böhürler seçim sonrasında konuştu... Neler söyledi?

Ayşe Böhürler seçim sonrasında neler söyledi? Ak Parti'den Kayseri ikinci sıra milletvekili seçilen Böhürler, sosyal medya hesabından hangi mesajı verdi?

Ayşe Böhürler seçim sonrasında konuştu... Neler söyledi?

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde Kayseri'Den ikinci sıra Milletvekili seçilen Ayşe Böhürler'den ilk açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından, kendilerine destek veren seçlere seslenen Böhürler, "Erciyes Dağı kadar yüce gönüllü insanlarımızla; işçimizin, çiftçimizin alın teri, iş insanlarımızın, yatırım, üretim, istihdam gücüyle, bilim insanlarımızın başarıları, esnaf ve sanatkörlarımızın ekonomiye katkılarıyla kadınlarımızın emeği, göz nuru, gençlerin heyecan ve azmiyle, üretim ve kalkınma kazanımlarımızı hep birlikte büyütmeye, şehrimizi gelecek hedeflerine ulaştırmak için hep birlikte çalışmaya devam etmek üzere, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Ekonomi, kültür, sağlık, eğitim, spor, turizm ve şehircilik alanında yakaladığımız ivmeyi yükseltmek, Kayseri'mizin değerine değer katmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Büyük hayallerin, vefanın şehri Kayseri'ye, beni büyük bir muhabbetle karşılayan ve bağrına basan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnsani, kültürü ve tüm güzellikleriyle, Rabbim Anadolu'nun bu yağız şehrine hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin" ifadelerini kullandı. 

Ayşe Böhürler seçim sonrasında konuştu... Neler söyledi?
Böhürler, ayrıca "Teşekkürler Türkiye, teşekkürler Kayseri’m. TBMM 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde AK Parti’mize ve şahsıma gösterdikleri teveccüh için kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.Desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum.Rabbim ülkemize ve Kayserimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip eylesin" diye sözlerini bitirdi. 

Ayşe Böhürler seçim sonrasında konuştu... Neler söyledi?

Ayşe Böhürler Kimdir ?
Kayseri'den İkinci sırada meclise seçilen Ayşe Böhürler, 1963 yılında Ürgüp'te dünyaya geldi. Orta öğrenimini Erenköy Kız Lisesinde tamamlayan Böhürler, İstanbul Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Yazı ve araştırmaları gazete ve dergilerde yayınlayan Böhürler, 2001-2012 yılları arasında Ak Parti MKYK üyeliği görevini yürüttü. Evli ve üç çocuk annesi.olan Ayşe Böhürler, 'Duvarların Arkasında / Müslüman Ülkelerde Kadın' ve 'Yazmasam Ölürdüm' isimli iki kitap yazdı

HABER: VOLKAN TÜRKMENOĞLU