Ayçiçek yağında indirim!

Türkiye'de hızla yükselen enflasyon market ürünlerine özellikle de gıda ürünlerine yansımaya devam ediyor. Ayçiçek yağına yapılan dev zamlar sonrası bir markette ayçiçek yağı indirime girdi. İşte o market ve indirimli fiyatlar… Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Ayçiçek yağında indirim!

Türkiye’de hızla yükselen enflasyon market ürünlerine özellikle de gıda ürünlerine yansımaya devam ediyor. Ayçiçek yağına yapılan dev zamlar sonrası bir markette ayçiçek yağı indirime girdi. İşte o market ve indirimli fiyatlar…

Ayçiçek yağında indirim!
Pandemi sonrası 2023 yılının ikinci yarısı ile birlikte yükselmeye devam eden enflasyon tüketicilerin belini büküyor. Market ürünlerinde peş peşe gelen zamlar ülkemizde sık sık gündem olmayı başarıyor.
Olay yaratan ayçiçek yağlarında yapılan dev zamlar sonrası bir markette ayçiçek yağı fiyatı indirime girdi. 

Ayçiçek yağında indirim!Bu sefer indirim!

Yükselen fiyatlar ile birlikte gümrük vergisi kaldırılarak önlemler alınmaya çalışılsa da ayçiçek yağı fiyatlarında zamlı süreç devam ediyor. KDV oranlarının güncellenmesiyle yeniden zam geldi. 2022 yılının en çok zamlanan ürünlerinden birisi olan ayçiçek yağı indirimleri büyük ilgi görüyor. 
KDV oranları Cumhurbaşkanlığı kararıyla yüzde 2 oranında yükselerek Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gıda ürünlerinde beklenen artış yerine bu hafta ayçiçek yağında indirim geldi. 1 litrelik ayçiçek yağı 33,90 TL'den geriledi.

Ayçiçek yağında indirim!Migros’ta indirim!

Katma Değer Vergisi zammı sonrasında zamma gitmesi beklenirken Migros'tan beklenmedik hamle geldi. İndirim haberini duyuran Migros, tüketicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Yükselen fiyatlar ile indirim fırsatı kovalayan müşterilerin bu kez fırsat ayağına geldi.
Ayçiçek yağında yapılan indirim sonrasında Abalı Ayçiçek Yağı ürünlerinde fiyatlar düştü. 1 litre ayçiçek yağı indirim öncesinde 33,90 TL'ye satılırken, Abalı Ayçiçek Yağı 1 litre ürünü yüzde 26 oranında indirim sonrasında 29,90 TL'ye kadar geriledi.

Ayçiçek yağında indirim!