Avukat komedyen Kayseri'yi güldürmeye geliyor!

Kayseri'de beklenen gösteri... Artizhane Cafe'de olacak stand-up gösterisinin biletleri satılmaya devam ediyor. 18 Ağustos cuma günü seyirciyle buluşacak tek kişilik gösteride Ali Congun Kayserilileri güldürecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Avukat komedyen Kayseri'yi güldürmeye geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ali Congun stand up gösterisi ile Kayseri'ye geliyor. Artizhane Cafe & Theatre'da gerçekleşecek gösteri 18 Ağustos Cuma günü mizah severlerle buluşacak.

Avukat komedyen Kayseri'yi güldürmeye geliyor!90 dakika sürecek gösteride Ali Congun, daha çok “şehir eliti” olma hayalleri ile okuduğu üniversitenin idealleri arasında geçen gerçekliklere değinecek. Tek kişilik gösteri saat 20:00'de Artizhane Sahne'de olacak.

Ali Congun'un stand up gösteri biletleri ise 225 lira'dan başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Ali Coşkun Ongun kimdir?

Yazar, hukukçu ve komedyen olan Ongun 14 Mart 1978, Adana doğumlu. İlkokulu Akçal’da okuyup ortaöğrenimini Tufanbeyli’de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yaparak 1999 yılında mezun oldu. İstanbul’da avukat olarak çalıştı ve “İstanbul Barosu Dergisi”nin yönetiminde yer aldı. İlk yazısı Nisan 2004’te Güncel Hukuk Dergisi’nde yayımlandıktan sonra, Radikal ve Cumhuriyet gazeteleri ile İstanbul Barosu Dergisinde özellikle hukuk alanında makaleler yayımlamayı sürdürdü. Ayrıca edebiyat dergilerinde öykü ve denemeleri yayımlandı. 

Ongun, hukukun uygulanmasında karşılaşılan birçok sorunu ortaya koyduğu gibi, adliyede uzun saatler tüketen avukatlar, bu zor mesleğe uyum sağlamaya çalışan yeni mezun stajyerler ve çok sayıda dosya arasında sıkışıp kalmış yargıçlar gibi, hukuk sisteminin farklı aktörlerinin yaşadıklarını da anlatıyor. ‘Öyküleşen Hukuk’, halen İstanbul Barosu’nda görev yapan Coşkun Ongun’un çeşitli yayın organlarında yayımlanan yazılarının derlenmesiyle ortaya çıkmış. Kitap, hukukun gündelik hayattaki kullanımı, hak arayışı sürecinde yaşanan gülünç durumları, trajedileri ve mağduriyetleri, bir dizi yaşanmış olay üzerinden anlatıyor.”

Eserleri  

Hukuk: Basın Davaları El Kitabı (2008), Yargı Kararları Işığında Medya Hukuku (2010), Öyküleşen Hukuk (2012).

Derleme: Adana’ya Kar Yağmış (2006).

Kaynak: ‘Öyküleşen Hukuk’ / Radikal Kitap (10 Ağustos 2012), Bilgi Formu (2014), İhsan Işık / Resimli ve Metin Örnekli Türkiye Edebiyatçılar ve Kültür Adamları Ansiklopedisi (C. 12, 2015).