Avşar ailesinin acı kaderi... Futbolcu amca çocukları aynı kaderi paylaştı

Kayseri Demirspor'da yıllarca forma terleten, Batman'da ise okul müdürlüğü yapan Eren Avşar (27), halı sahada geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Eren Avşar, amcasının oğlu Medet Avşar ile aynı acı kaderi paylaştı.

Avşar ailesinin acı kaderi... Futbolcu amca çocukları aynı kaderi paylaştı

Kayseri amatör futbol camiası ile Batman eğitim camiası bugün büyük bir yasa boğuldu. Amcasının oğlu Medet Avşar 4 yıl önce kanserden vefat ederken, Eren Avşar da bugün (15 Mayıs) hayatını kaybetti. 

DEMİRSPOR'DA 10 YIL FORMA TERLETTİ

2007-2017 sezonları arası yaklaşık 10 yıl boyunca Kayseri Demirspor forması giyen ve futbol hayatını noktalayan 27 yaşındaki Eren Avşar, okul müdürü olarak görev yaptığı Batman'da ecele yakalandı. Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Avşar, eğitim ve spor camiasını yasa boğarken, aynı ailen 2 ismin genç yaşta hayatını kaybetmesi de acıyı ikiye katladı.

AMCA OĞLU MEDET İLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Eren Avşar, aynı zamanda 2019 yılında kanserden hayatını kaybeden Medet Avşar'ın da amcasının oğlu... 1997 doğumlu Medet Avşar 2019 yılında 22 yaşında hayatının kaybetmişti. Amcasının oğlu Eren Avşar da kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Amcaoğulları aynı takımda forma giymişlerdi. Eren Avşar'ın cenazesi yarın toprağa verilecek. Eski amatör futbolcu ve okul müdürü Eren Avşar

ECEL HALI SAHADA YAKALADI

Eren Avşar, Batman'ın Sason ilçesine bağlı Boğazkapı köyünde İlk/Ortaokulu Müdürü olarak görev yapıyordu. Halı sahada arkadaşlarıyla maç yapan Avşar, aniden fenalaştı. 112 Acil Servis ekiplerince halı sahada müdahale edilen ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Avşar, 5 gün boyunca yoğun bakımda tedavi altına alındı. Avşar'ın bugün vefat haberi sevenlerini yasa boğdu. 

MUHAMMED KÖSEDAĞ