Atletikspor 2. Kademede yarın ilk maçına çıkıyor

U18 Ligi Türkiye Şampiyonası'nda 2. Kademeye yükselen Kayseri Atletikspor'un müsabaka programı belli oldu. Atletikspor ilk maçını yarın saat 13:00'da Samsun Büyükşehir ile oynayacak.

Atletikspor 2. Kademede yarın ilk maçına çıkıyor

Türkiye genelinde 69 ilden 126 takımın katılımıyla başlayan ve ilk kademeyi başarıyla atlatan Kayseri Atletikspor, şimdi ise 2. Kademe müsabakalarında şampiyonluk hedefliyor. 

Birinci Kademeyi şampiyon tamamladıktan sonra adını 2. Kademeye yazdıran Atletikspor, Çorum grubuna düştü. 18-21 Mayıs tarihleri arasında oynanacak olan 2. Kademe müsabakalarının programı belli oldu. Kayseri Atletikspor Çorum A grubunda Samsun Büyükşehir ve Niğde Belediyespor ile karşılaşacak. 

İLK MAÇ YARIN...

İlk gün maçında bugün saat 13:00'da Samsun Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Atletikspor, kazanırsa ikinci günü bay geçecek. Üçüncü gün ise Niğde ekibi ile karşılaşacak. 

HEDEF FİNAL

Atletikspor, oynayacağı 2 müsabakadan alacağı sonuçlarla finale çıkmayı hedefleyecek. Finale kalırsa B grubu birincisiyle karşılaşacak. Finalde rakibini elemesi halinde Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına adını yazdıracak.  
 

SPOR SERVİSİ