Ataman'dan Özvarinli'ye sert sözler 'Rüzgar gülü, fırıldak biri'

İYİ Parti Kayseri eski il başkanı Sebati Ataman, AK Parti'ye geçen İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Hasan Sami Özvarinli'ye sert tepki gösterdi. Ataman, 'Rüzgar gülü, fırıldak biri parti rozeti koleksiyonu yapıyor' dedi.

Ataman'dan Özvarinli'ye sert sözler 'Rüzgar gülü, fırıldak biri'

Geçtiğimiz günlerde çok sert iddialarla İYİ Parti’yi karıştıran İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Hasan Sami Özvarinli AK Parti’nin dün akşam düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında AK Parti’ye geçtiğini açıkladı. Özvarinli’ye rozetini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki taktı. 


Özvarinli’ye ilk tepki İYİ Parti Kayseri eski il başkanı Sebati Ataman’dan geldi. Ataman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Siyaseten kendini pazarlayan, kapı kapı dolaşan muhterem, insan itibar için yaşar, çocuklarına şerefli soyadı bırakmak için mücadele eder, bir de çıkmış TÖRE diye kitap yazdım diye dolaşıyorsun , sen kim TÖRE’yi bilmek kim… Türk Töre’si kutsaldır, senin gibilerin ağzına yakışmıyor. Bir de AKP’ye katıldığı için şeref duyuyormuş, Cumhurreisinden helallik istemiş, “rüzgar gülü” efendi, “Asrın fırıldağı” Oscar ödülünü kesin alırsın” ifadelerine yer verdi. 


>>Haber Merkezi