Ataman'dan çok tartışılacak Erdoğan yorumu!

İYİ Parti Kayseri eski İl Başkanı Sebati Ataman seçim sonrası değerlendirmelerde bulundu. Ataman sosyal medya hesabından paylaştığı değerlendirmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili ne söyledi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Ataman'dan çok tartışılacak Erdoğan yorumu!

İYİ Parti Kayseri eski İl Başkanı Sebati Ataman Twitter hesabından geride kalan seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ataman paylaşımında tarihten örnekler verirken Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili de ilginç bir yorumda bulundu.

Ataman'dan çok tartışılacak Erdoğan yorumu!
Ataman öncelikle Akad’lardan örnek verdiği paylaşımında “Tarih tekerrürden ibarettir” yorumuna yer verdi.
Seçimin hayır getirmeyeceğini kaydeden Ataman, “Yeni dönemde Türkiye Cumhuriyeti’nin zor ve sıkıntılı günler geçireceğini tahmin etmek için kahin olmaya da gerek yok” ifadelerini kullandı.

Ataman'dan çok tartışılacak Erdoğan yorumu!
Ataman’ın paylaşımı şu şekilde, “Akad’lar  (Sami yani Arap kökenli ) Sümerler'in topraklarına göç edip orada işçi olarak çalıştılar. Sargon komutasında ayaklanarak kendi devletlerini kurdular. Etrüskler Latinlerin Roma ya yerleşmelerine izin verdiler ve bir sabah Latinler onları kovdular. Sümerler’de Etrüksler’de Türk kökenlidir. Devletlerin hayatında yüzyıllar su zerresidir. Tarihden ders çıkarmazsanız ve önlem almazsanız “tarih tekerrür eder”

Ataman'dan çok tartışılacak Erdoğan yorumu!
ATAMAN ÖYLE BİR ŞEY DEDİ Kİ..
Paylaşımın devamında tek adam rejiminden memnuniyetsizliğini dile getiren Ataman, “2023 seçimleri ülkemize milletimize inşallah hayır getirir ancak bu seçimin uzun vadede Türkiye Cumhuriyeti’ne  ve Türk milletine hayır getireceğine inanmıyorum. Tarihte bir çok milletin verdiği kararlar nedeniyle daha acı günler yaşadığını biliyoruz. Umuyorum ki; biz aynı duruma düşmeyiz. Seçim sonuçlarını elbette demokrasi adına kabul etmek zorundayız. Ancak yeni dönemde Türkiye Cumhuriyeti’nin zor ve sıkıntılı günler geçireceğini tahmin etmek için kahin olmaya da gerek yok. Bu nedenle ben tek adam rejimini ve seçilen Recep Tayyip Erdoğanı kutlamıyorum” ifadelerinde bulundu.