Aşkın Genç'ten Davet

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, pazar günü yapılacak 'Büyük Emekli Mitingi için tüm vatandaşları Ankara'ya davet etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Aşkın Genç'ten Davet

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, pazar günü Ankara'da yapılacak 'Büyük Emekli Mitingi'ne katılım için tüm emeklileri, ailelerini ve emeklilere sahip çıkmak isteyenleri Ankara'ya davet etti.

Temmuz ayında maaşlarına yapılacak zammı bekleyen milyonlarca emekliden yaklaşık 9 milyonluk bir kesim sadece kök aylıklarına yapılacak zamdan dolayı yine 10 bin lira maaş almaya devam edecekler. 

Aşkın Genç'ten Davet

Aylardır yükselen enflasyonun altında ezildiklerini ve en azından maaşlarının asgari ücretle aynı seviyeye getirilmesini istediklerini dile getiren emekliler, Cumhuriyet Halk Partisi önderliğinde bu pazar günü bir araya gelerek yetkililere seslerini duyurmaya hazırlanıyor.

Aşkın Genç, 'O Pazar, Bu Pazar' sloganıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm vatandaşları, Ankara Tandoğan Meydanı'nda saat 14.00'de gerçekleşecek 'Büyük Emekli Mitingi'ne katılmaya davet etti.